Waarom je bij ons moet zijn voor dé ICT oplossingen

Vervelend hè, dat je voor jouw website, computer of netwerk steeds weer een ander bedrijf moet inschakelen? Dat hoeft niet. Rijs Solutions is een, met een populair woord, fullservice ICT-dienstverlener. Niets is zo irritant als een computer die vastloopt of een draadloos netwerk dat iedere week hapert. Het kost je geld en klanten als dergelijke zaken niet op orde zijn. Bij Rijs Solutions kun je terecht voor al jouw ICT-zaken. Wij zorgen dat alles perfect werkt, zodat jij je kunt richten op jouw eigen bedrijf.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Rijs Solutions, sinds 2007

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan zo snel. Voor de gewone mens is het bijna niet meer bij te houden. Laat staan dat je weet welk product je het beste kunt gebruiken. Dat geldt voor ieder individu en organisatie. Er zijn veel producten op de markt die je kunnen helpen met je werkzaamheden. Er is vaak sprake van onwetendheid hoe dit optimaal te doen. Door die passie is Rijs Solutions in 2007 opgericht en letterlijk begonnen in de schuur. Van daaruit zijn we doorgegroeid naar het huidige pand aan de Klapperdijk in het goed bereikbare centrum van Wapenveld met een computerspeciaalzaak, kantoor en reparatieafdeling. Ons team van vijf collega's werkt iedere dag aan de passende oplossing op ICT-gebied.

Het team van Rijs Solutions

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bert van Rijssen

De oprichter van Rijs Solutions. Hij is het uithangbord en de schakel tussen het team en de klant. Met ruim tien jaar ervaring in de ICT is Bert altijd bezig om organisaties, variërend van ZZP'er tot MKB, te helpen met effectief werken dankzij ICT. Bert verdiept zich in de organisatie en krijgt zo een goed beeld van de wensen en eisen die leven. Op basis hiervan kan Bert de belangrijkste verbeterpunten filteren en een passend advies geven.

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Rik Jans

Rik werkt sinds 2009 bij Rijs Solutions en is de Genius van het team. Hij is ook de expert die alles kan met apparaten waar een stekker aan zit. Door zijn leergierigheid zoekt Rik tot in de details uit hoe iets moet. Rik weet van aanpakken en kijkt verder dan de oorspronkelijke opdracht. Hij kan langskomen voor een printer die niet goed werkt en weggaan na het eigenlijke probleem, het verslechterde wifi-netwerk, te hebben opgelost.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hilco Regterschot

Na twee jaar samenwerken met Hilco als ZZP'er, is hij in 2017 toegetreden tot het vaste team. Hilco is een man van afspraken en is daarin heel gedisciplineerd en consequent. Geen wonder ook dat hij projectleider en aanspreekpunt is voor de webprojecten. Hilco is doorlopend bezig met de projecten om ervoor te zorgen dat jouw idee of product online beter presteert. Hij tilt samen met de developer en vormgever jouw website naar een hoger plan.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Arnoud van der Kolk

De jongste telg, die ooit als stagiair is binnengekomen. Hij heeft zich ontpopt van stille kracht tot een allround ICT'er. Arnoud is vooral bezig met reparaties van apparaten en helpt als helpdeskmedewerker menig klant weer snel op weg. Gecombineerd met zijn studie ICT, werkt Arnoud vooral in de computerspeciaalzaak bij ons.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Hennie Mensink

Hennie is zelfstandig ondernemer in Nunspeet en heeft in die plaats een eigen computerwinkel. Sinds 2017 werkt hij samen met Rijs Solutions op het gebied van reparaties en het uitwisselen van kennis en ervaring. We ondersteunen elkaar in allerlei werkzaamheden. Hennie is een allround techneut en heeft alles in eigen huis. Geen apparaat gaat hij uit de weg en geen klus is hem te gek.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Marjos de Bruin

Marjos is onze expert op het gebied van gegevens-bescherming. Vraagstukken over persoonsgegevens binnen én buiten onze organisatie pakt zij op. Voor ons en voor onze klanten is zij de AVG adviseur. Als zelfstandig ondernemer in Nunspeet is Marjos daarnaast werkzaam op het gebied van managementsystemen voor kwaliteit (ISO9001) en informatiebeveiliging (ISO27001).